background background background
slide1
slide2
slide3
15
Nov

GirlsLoveDJs X-MAS special

Het leukste en gezelligste Kerstfeest van het jaar. GirlsLoveDJs AIR Amsterdam, tweede Kerstdag met: Yellow Claw, GirlsLoveDJs, Geza & Dio en veel meer!

Op woensdag 2de kerstdag is GirlsLoveDJs terug in AIR met alleen maar gezellige mensen, een zooi hippe kersttruien en toffe muziek. Het is tijd voor leukste kerstfeest van het jaar. Na een krazietje in november zijn we klaar om opnieuw te strooien en te trakteren: Christmas crackers, goodies, snoepjes, ballonnen en heerlijke acts.

Net als vorig jaar is Yellow Claw er weer bij. Het succesverhaal reikt ver voor dit trio. De laatste hit was wederom een megasucces. Verwacht: energie, party en losgaan! Ook resident GirlsLoveDJs gaat erg lekker, dropt de ene na de andere bootleg en weet precies wat de meisjes willen… Nog meer Amsterdamse gezelligheid komt van het duo Geza & DIO. Birthday boy Geza Weisz viert zijn feestje deze avond en June, Aiscream en Mr. Simpson zorgen voor de extra liefde.

In AIR 2: AANDACHTSTREKKER! De hippe eclectische avond, waarbij de sfeer magisch is en het publiek los gaat alsof ze een miljoen hebben gewonnen… Meemaken dus en Tickets kopen!

23/09/17 City Lido CLubnight, Groenlo City Lido
30/09/17 Guilty Pleasures, Amsterdam Het Sieraad
14/10/17 Teejater, Naaldwijk Naaldwijk
14/10/17 Annabel Clubnight, Rotterdam Annabel

  • Looking forward to @ADE_NL! We got some nice things coming up. Keep an eye on the socials. https://t.co/CKYR91rNPn
  • Straks knallen op Playground in @AIRAmsterdam! settijd 04:00 - 05:00. Tot later! https://t.co/rSYBhGCXAq
  • It’s weeeeeekend! https://t.co/gMLf9Jkr6G