The Partysquad

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen zijn al meer dan 10 jaar echte architecten achter de Nederlandse eclectic scene. Als internationale DJ-formatie heeft The Partysquad wereldwijd hun status verdiend door de succesvolle blauwdruk te schetsen van een hitsingles droppende act die non-stop de nieuwe clubsound van de toekomst uitvindt. In februari verschijnt het laatste Nederlandstalige album van The Partysquad met recente hit singles zoals ‘Plakken’ en ‘C’est la vie’ en gastbijdrages van o.a. Lil Kleine, Jonna Fraser, F1rstman, Ali B en vele anderen.

SFB

SFB oftewel Strictly Family Business is een Haagse formatie bestaande uit Frenna, Jandro, KM en Priceless. Het viertal is misschien wel dé act van dit moment. Het was onderdeel van het succesvolle album New Wave, waarmee de Popprijs werd gewonnen. Inmiddels is SFB al niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Op dit moment scoort de groep een grote hit met het nummer ‘Shutdown’ verder kan je ze kennen van de nummers: ‘Nu sta je hier’, ‘Lovely Body’ en ‘Investeren in de liefde’.

SBMG

SBMG staat voor Sawtu Boys Money Gang en wordt gevormd door Chyvron Pala (Chivv) en Henk Mando (Henkie T). In 2016 scoorden ze samen met Broederliefde en KaliBwoy met ‘Alaka’ hun eerste Top 40-notering. In 2017 maken ze met DJ Stijco en Lil Kleine de hit ‘4x duurder’.

Ronnie Flex

Het moge duidelijk zijn dat Ronnie Flex behoort tot de grootste artiesten van Nederland. De eigenzinnige rapper heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten met multi-platina megahits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’, ‘Zusje’ en ‘Drank & Drugs’. Met een duidelijk plan voor ogen begon de toen 14e jarige Ronnie Flex met het maken van muziek. Door het produceren van honderden beats, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend te proberen om zijn producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken, zal Ronnie Flex land voor land de wereld overnemen.

Glowinthedark

Albert en Kevin zijn beide geboren en opgegroeid in Nederland. Met hun vriendschap als basis en hun gedeelde interesse in muziek, fashion en kunst, besloten ze om hun krachten te bundelen. Albert en Kevin groeiden uit tot een sterk duo met een cross-over sound tussen pop en elektronische muziek geïnspireerd door hun helden Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay. Als een pop/elektronisch act heeft Glowinthedark de internationale dance scene betreden met nu al indrukwekkende optredens op hun CV.

Irwan

Irwan staat bekend als één van de beste eclectic-dj’s van Europa. Lang voordat de term ‘eclectic’ zelfs bestond, draaide Irwan al een unieke mix van house, hiphop en RnB. Een carrière die begon in een Amsterdamse club groeide al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals over de hele wereld. Met de toegenomen aandacht voor urban is Irwan’s stijl populairder dan ooit; DJ Irwan is een naam om te onthouden.