FAQ

ALGEMEEN
Wat houden VIP Tickets in?

VIP Tickets houden het volgende in:
– Speciale VIP entree
– Toegang tot VIP-deck met privé bar (exclusief consumpties)
– Mooi uitzicht vanaf het VIP-deck

Wat is de minimum leeftijd?

Voor alle Girls Love DJs evenementen is er een minimale leeftijd van 21 jaar. Dit is in verband met onze vergunningen, die van de locaties en in verband met de Nederlandse wet m.b.t. het schenken en nuttigen van alcohol aan minderjarigen.

Wij adviseren alle bezoekers om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Wanneer er bij twijfel geen legitimatiebewijs vertoond kan worden kan de toegang tot het evenement worden geweigerd.

Via welke sites kan ik tickets kopen?

Voor onze Girls Love DJs evenementen hebben wij één officiële ticket partner: Paylogic.

Indien er vragen zijn over de ticketverkoop, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de ticket partner.

Moet ik mijn ticket printen?

Wij kunnen de tickets ook digitaal vanaf je telefoon scannen, printen is hierdoor geen must.

Wanneer wordt de timetable bekend gemaakt?

Enkele dagen voor het evenement wordt de timetable via social media bekend gemaakt.

Mag ik medicijnen meenemen naar een evenement?

Het is in principe toegestaan medicijnen mee naar binnen te nemen op onze evenementen. Zorg wel dat de medicijnen nog in de originele afgesloten verpakking zitten en voorzien zijn van bijsluiter. Tevens moet je kunnen aantonen waarom je deze medicijnen gebruikt, bijvoorbeeld met een doktersverklaring. Mocht het gebruik hiervan door beveiliging in twijfel worden getrokken dan zijn zij bevoegd de medicijnen in te nemen en deze in de daarvoor bestemde bak te deponeren. Houdt hier rekening mee.

Wat mag ik wel en niet mee naar binnen nemen?

Spuitbussen en parfumflesjes onder druk zijn verboden. Deodorant rollers zijn wel toegestaan. Het meenemen van eigen eten en drinken is verboden. Indien je een dieet volgt of een bepaalde allergie hebt, mag je hiervoor je eigen waren meenemen indien je dit wel kunt aantonen.

Verder hanteren wij een Zero Tolerance beleid. Dat betekent dat als je drugs op zak hebt, we je direct overdragen aan de politie.

Wat is de dresscode?

Er is geen officiële dresscode voor Girls Love DJs avonden, caps zijn toegestaan. Elke locatie heeft zijn eigen deurbeleid. Sportkleren zijn niet toegestaan. 

Ik ben iets verloren op een evenement, wat nu?

Stuur de eerstvolgende werkdag direct een mail naar info@girlslovedjs.com met een beschrijving van je spullen en contactgegevens. Vaak vinden wij nog spullen terug als het evenement is afgelopen. Gevonden bankpassen en ID bewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Er is een foto van mij gemaakt door een fotograaf maar ik kan deze niet terug vinden?

Onze fotografen maken honderden foto’s. Hiervan wordt een kleinere selectie gemaakt voor op onze website en sociale media. Het kan voorkomen dat je foto er niet tussen zit.